Palletiser Tina

PALLETISER TINA is dé revelatie op vlak van palletisering omwille van ongeziene installatie- en verwerkingssnelheden. Tina draagt bij tot het vergroten van de productie met een minimum aan kostenintensieve arbeidsmiddelen en personeelsinzet door:

  • Plug-and-play installatie: de palletiser wordt geleverd als een bouwpakket bestaande uit 4 onderdelen (rollenbaan, palletiser, HMI en omheining). Met behulp van industriële fiches worden de machineonderdelen elektrisch aan elkaar gekoppeld. De geïntegreerde LED signalisatie zorgt steeds voor een duidelijk zicht op de status van de machine.
  • Compact opstelling: groeiende bedrijven met stijgende productielijnen kampen vaak met plaatstekort. Palletiser Tina speelt hierop in met haar compacte opstelling van 3500 mm x 3500 mm grondoppervlakte en 2400 mm stapelhoogte. Investeren in extra productieruimte is niet langer nodig.
  • Hoge verwerkingssnelheid en tilkracht: Tina heeft een constante productiesnelheid van 20 producten per minuut en een maximale payload van 500 kg. De snelheid en tilkracht van iedere menselijke handeling kan deze automatisatie niet evenaren en betekent bijgevolg een rechtstreekse daling van de personeelskosten.
  • Snelwisselsysteem grijper: palletiser Tina levert standaardoplossingen voor het stapelen van dozen, zakken, kratten, emmers, trays, jerrycans, enzovoort. Hierbij is de keuze van de grijper essentieel. De grijper moet in staat zijn om om te gaan met vormvariaties en voldoende ondersteuning te garanderen om een hoge stapelkwaliteit te waarborgen. Met een scala aan vacuüm- en mechanische grijpers stapelt palletiser Tina elk product. Dankzij het snelwisselsysteem kan de ene grijper snel vervangen worden door een andere grijper zodat het palletiseren vlot kan verdergezet worden.
  • Eenvoudige bediening: het stapelpatroon is via het intuïtieve bedieningspaneel gemakkelijk te programmeren door een operator aan de hand van een coördinatensysteem. Dankzij een eenvoudige interface is een snelle omschakeltijd tussen verschillende stapelwijzen gegarandeerd (ca. 2 minuten)
  • Oneindige toepassingsmogelijkheden: palletiser Tina is toepasbaar binnen elke sector met een vraag naar automatisatie van de productielijnen. Bovendien zijn de toepassingsmogelijkheden nog niet lang niet uitgeput (dozen, zakken, kratten, bakken, emmers, jerrycans, enz.)

Het aanbod bestaat uit 2 standaardopstellingen (TINA 2M of TINA 1A) of een opstelling volledig OP MAAT van uw verwachtingen. Maak een selectie uit tal van modules en creëer een productielijn gebaseerd op uw noden.