Welkom!

Gespecialiseerd in automatisatie en robotisering ontwikkelt ALPHATECH compacte, efficiënte oplossingen voor de logistieke sector.

ALPHATECH staat synoniem voor drie generaties knowhow, technische ervaring en wijsheid die van vader op zoon werden doorgegeven. ALPHATECH staat garant voor een persoonlijke en flexibele aanpak eigen aan een familiebedrijf in combinatie met de doorgedreven kennis van een ervaren technisch team dat meedenkt en meewerkt van de tekentafel tot aan de plaatsing op locatie.

ALPHATECH is in de loop der jaren geëvolueerd van een prototype machinebedrijf met de focus op het ontwikkelen van maatwerkoplossingen, naar producent van enkele gestandaardiseerde oplossingen voor meerdere toepassingen.

PALLETISER TINA, dé robot voor het automatisch stapelen en ontstapelen van verpakte producten op een pallet, is zonder twijfel het paradepaardje van het bedrijf, maar ook andere realisaties zoals de Palletiser Cobojob, Casepacker Packman en Casepacker Cobopack hebben hun plaats binnen het aanbod van ALPHATECH.

Klik verder of contacteer ons voor meer info!

ONTDEK HET ZELF

Pieter Vandersteene, zaakvoerder